Un brutar poate câștiga 100 de euro pe zi în Belgia! Oferta de muncă este disponibilă la AJOFM Gorj!

0
81

Dacă în România un brutar are salariu minim pe economie, în Belgia acesta poate câștiga peste 11 euro pe oră. O firmă din această țară caută un brutar din Gorj, iar Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj oferă consiliere cu privire la modul în care se poate obține job-ul.

Un brutar poate câștiga 100 de euro pe zi în Belgia! Oferta de muncă este disponibilă la AJOFM Gorj!Angajatorul cere, printre altele, ca persoana să vorbească în limba engleză. „Profilul cerut pentru candidati: persoane care au urmat o scoala în domeniul culinar cu durata de la 1 până la 4 ani, primind un certificat; stare fizică puternică; limba engleză. Se oferă 20% spor pentru lucru în ture de noapte (2.30 euro brut/ ora extra) + 4 euro premiu pentru lucru în weekend + 1.09% premiu pentru pensionare. Programul de lucru este între 21:00 – 6:00, contract de muncă pentru perioadă nedeterminată, normă întreagă”.

Angajatorul roagă să aplice doar persoanele care corespund tuturor cerințelor enunțate de acesta în ofertă. Se transmite CV în limba engleză, menționând în titlul email-ului: „Baker” la următoarea adresa de email: [email protected] sau prin telefon la nr: 32027529300.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here