7.9 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 21, 2021
AcasăSocialZiua Europei, marcată la Târgu-Jiu

Ziua Europei, marcată la Târgu-Jiu

ziua-europeiTârgujienii sunt aşteptaţi astăzi în Piaţa Prefecturii pentru a marca Ziua Europei. Manifestările debutează la ora 9.30 cu momentul muzical susţinut de fanfara „Armonia”, iar la 10.00 se va ţine semnalul de trompete. De la eveniment nu vor lipsi autorităţile locale şi judeţene care vor susţine alocoţiuni evocatoare.

În Piața Prefecturii din centrul Municipiului Târgu-Jiu, între orele 9.30 -11.00, va avea loc manifestarea dedicată Zilei Europei, Zilei Independenței de Stat a României și Zilei Victoriei Națiunilor Unite. Programul din Piaţa Prefecturii se va încheia cu depunerea de coroane la monumentele eroilor şi defilarea Gărzii de Onoare. Manifestările sunt organizate de Consiliul Judeţean, în parteneriat cu Prefectura Gorj, Primăria Municipiului Târgu-Jiu, Garnizoana Târgu Jiu, Inspectoratul de Jandarmi Județean “Tudor Vladimirescu”, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj şi Ansamblul Artistic Profesionist “Doina Gorjului”.

Tot astăzi, în Sala Maură a Palatului Administrativ din Târgu-Jiu, va avea loc evenimentul „9 mai -Ziua Europei”, dedicat împlinirii a 10 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană, în cadrul căruia vor fi dezbătute probleme privind viitorul Europei. De asemenea, autorităţile prezente vor face o analiză a judeţului Gorj la 10 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -