Ultimele 2 locuri curs Infirmier Curs Infirmierã organizat de Profesional New Consult

0
33
Portrait of smiling medical professional team at the surgery office

În perioada urmãtoare va avea loc deschiderea în Târgu Jiu a cursului de INFIRMIERÃ, un curs acreditat, cu perioadă de practică asigurată. Diplomele sunt recunoscute la nivel naţional şi internaţional.

Infirmierul(a) își exercită activitatea în mediul spitalicesc sau extraspitalicesc, medical sau  social, la domiciliul celor asistați. Cursul este susținut de către formatori cu expertiză in domeniu, cu o bogată experiență în formarea profesionala continuă a adulților și este structurat pe o abordare pragmatică și modernă a conceptelor și situațiilor actuale din acest domeniu.

Cursul se adresează tuturor persoanelor care lucrează ȋn acest domeniu, ȋnsă nu au un certificat recunoscut dar și celor care doresc să înceapă o nouă carieră ȋn meseria de Infirmieră, cursul  fiind extrem de atractiv pentru persoanele care doresc sã activeze ca Infiemier în ţarã sau în strãinãtate.

Dacã doriţi sã parcurgeţi cursul de INFIRMIERĂ, acreditat ANC și recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei, nu uitaţi sã vã adresaţi centrului de studii Profesional New Consult la Telefon / WhatsApp: 0745.225.566, sau puteţi remite un email la adresa: [email protected]

Sau la sediul din Târgu Jiu, str. Victoriei, nr. 35 A, parter (la parterul fostului Hotel Laguna)

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:

Curs Contabilitate (https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-contabilitate/)

Curs Inspector SSM (https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-inspector-ssm/)

Curs Formator (https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/formator/)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here