Acasa / Special / Ultimele doua locuri – Curs Sãnãtate şi Securitate în Muncã

Ultimele doua locuri – Curs Sãnãtate şi Securitate în Muncã

Nu rataţi doua ultimele locuri pentru cursul Inspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã, curs ce pregãteşte specialişti ce activeazã în cadrul firmelor şi instituţiilor publice pentru a asigura respectarea de cãtre acestea a condiţiilor cerute de legislaţia specificã în materia protecţiei muncii. Pentru a activa în acest domeniu, persoanele interesate trebuie sã urmeze un curs specific cum este cel organizat de Profesional New Consult în perioada urmãtoare.

Susţinut de formatori cu experienţã, cursul asigurã cunostinţele esenţiale ale acestui domeniu, legea 319/2006, legea sãnãtãţii şi securitãţii în muncã dar şi normele conexe.

De ce sã urmaţi cursul Inspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã în cadrul Profesional New Consult? Rãspunsul este simplu: vă oferim un curs acreditat, formatori specialişti cu vastã experienţã, condiţii de studiu la standarde înalte, suport de curs, exemple teoretice şi practice, toate acestea formând garanţia unui curs profesional care furnizeazã noţiunile necesare ocupãrii unui post pe piaţa muncii.

Pentru detalii despre cursul Inspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã vã puteţi adresa firmei Profesional New Consult la sediul acesteia din din Târgu Jiu, str.Victoriei, nr. 35 A, parter(la parterul fostului hotel Laguna).

Telefon / WhatsApp: 0745.225.566, 0753.336.611 sau puteţi remite un email la adresa: [email protected]

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:

Curs Contabilitate (https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-contabilitate/)

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*